top of page

VÅR HISTORIE

Portrett

"Fra drøm til dessert – opplev magiske smaker"

Mitt navn er Marie, og jeg er grunnleggeren av Sucré – en lidenskapelig skapelse som har vokst frem fra min kjærlighet til baking. Helt siden jeg var liten, har jeg hatt en fascinasjon for å utforske nye smaker, teknikker og ikke minst design. Jeg mener at det ikke finnes noen grenser for hva man kan skape med en kake, så lenge man lar fantasien få fritt spillerom.

Det var imidlertid ikke før under pandemien at jeg virkelig begynte å utforske designet av cupcakes. Den 16. oktober 2020 lanserte jeg Instagram-kontoen min, hvor jeg delte mine kreasjoner. Bestillingene begynte raskt å komme inn, og det tok ikke lang tid før jeg fikk mersmak. Dette ga meg motet til å begynne å drømme om å starte mitt eget konditori.

Men som mange vet, er det ikke alltid lett å realisere en drøm. For å styrke mine ferdigheter valgte jeg å ta et konditorstudium, samtidig som jeg balanserte familieliv og den voksende kakevirksomheten. Det var en krevende tid, og noen ting måtte settes på vent. Men nå er jeg tilbake, mer motivert og klar enn noen gang til å lage kaker til alle som ønsker noe ekstra spesielt.

Sucré er resultatet av min "passion" for kakekunst. Mitt mål er å tilby kunder kaker og cupcakes som både ser fantastiske ut og smaker himmelsk. Jeg er stolt av å kunne tilby skreddersydde kaker til alle typer feiringer og ser frem til å være en del av dine spesielle øyeblikk.

Velkommen til Sucré – hvor kunst og smak møtes.

- Marie Wiik Sande

FAQ

HAR DU EN PRISLISTE FOR KAKER?

Alle våre kaker er skreddersydd for å passe hvert arrangement og/eller spesifikke ønsker. Prisene varierer avhengig av kakestørrelse, antall nivåer, designkompleksitet, samling/levering osv. og vil bli gitt i første tilbud.

HVA TRENGER DU FOR Å VURDERE EN FORESPØRSEL OM KAKE?

Hvilket arrangement planlegger du? Dette kan bestemme porsjoner og kakestørrelse Hvor mange gjester har du som mål å mate, og/eller vil andre desserter også tilbys? Hvis kaken din skal være hoveddesserten, er det best å vurdere å servere større porsjonsstørrelser og øke kakestørrelsen for å imøtekomme alle gjester. Alternativt kan du velge en mindre kake hvis det blir andre desserter som tilbys. Vil du beholde noen etasjer eller spare litt kake til senere? Kaken din kan best nytes fersk i opptil 5 dager, oppbevart i en lufttett boks i kjøleskapet eller 2-3 måneder i fryseren.

HVOR LANG TID FØR MÅ JEG BESTILLE?

Kaker bestilles etter først-til-mølla-prinsippet. Derfor er det best å gi beskjed og betale depositumet for å låse inn datoen din så fort som mulig, spesielt ved bryllup, da vi mottar henvendelser inntil 1 år i forveien. For mindre kaker krever vi minimum 2 ukers varsel da dette gir nok tid til å diskutere, bekrefte og eventuelt bestille tilbehør.

HVOR MANGE SMAKER KAN JEG VELGE?

Vi har en smaksmeny du kan se på. Du kan velge opptil 1 smak per etasje fra vår meny

TILBYR DERE SMAKSPRØVER FOR BRYLLUP?

Ja det gjør vi! Men disse produseres/selges ved gjevne mellomrom gjennom året. Send oss gjerne en melding for å spørre når neste produksjon er!

HVILKEN GLASUR/FROSTING BRUKER DERE?

Alle kakene våres er lagd fra bunnen, frostingen vi bruker er Sveitsisk Marengs Smørkrem. Kaker som krever ekstra stabilitet vil også få et tynt lag med hvit sjokolade ganache

TILBYR DERE LEVERING?

Ja, levering kan ordnes mot en ekstra kostnad avhengig av sted, dette er også avhengig av tilgjengelighet.

KAN JEG HENTE KAKENE MINE SELV?

Kake henting er tilgjengelig fra vår produksjon i Fana, Bergen og må organiseres på forhånd. Når du har bestilt kaken din, vil all informasjon om henting, transport og oppbevaring bli sendt til deg. Adresse vil bli oppgitt når bestillingen din er bekreftet. Alle kaker er i ferdig eske og dekket for sikker og stabil transport. Med mindre vi tilbyr leveringstjenester, er alle kaker som har forlatt lokalene ikke lenger vårt ansvar. Det gis strengt tatt ingen refusjon for skader utenfor vår kontroll.

HVORDAN BURDE JEG TRANSPORTERE KAKEN MIN?

Kaker transporteres best på en flat overflate, for eksempel gulvet eller bagasjerommet på kjøretøyet, og klimaanlegget må alltid være på. Når du har fullført kakekjøpet vil du få tilsendt vår kake guide som inneholder detaljert veiledning om transport, oppbevaring og servering.

NÅR BURDE KAKEN SETTES UT FOR ARRANGEMENTET, OG FOR HVOR LENGE?

Alle kaker bør oppbevares i kjøleskapet. Men når det gjelder arrangementet/festen din kan du vise frem kaken ved romtemperatur. Det anbefales på det sterkeste at du oppbevarer kaken i kjøleskapet eller inne et rom med klimaanlegg så lenge som mulig før du viser det ut for alle gjestene dine å se, spesielt i de varmere månedene.

KAN DU "KOPIERE" ET KAKEDESIGN HVIS JEG SENDER DET TIL DEG?

Inspirasjonsbilder er helt velkommen for å få en idé om design, VI VIL IKKE kopiere andre sine kaker direkte av opphavsrettslige årsaker og personlige preferanser. Alle kaker vil derfor være skreddersydd og unike for hver kunde. Vi liker å beskrive designstilen vår som "intuitiv". Det betyr at vi kan koble til visse elementer og flyt av design for å oppnå et ønsket resultat eller estetikk.

HVA ER DINE KANSELLERINGSREGLER?

Depositum kan ikke refunderes. Inntil 3 uker før henting av ditt produkt vil utsettelse tillates (avhengig av tilgjengelighet).. Det vil imidlertid bli en administrasjonsavgift for at dette skal skje på 300kr. Innenfor 3 uker før produktenen skal hentes vil INGEN bestillinger bli godkjent for kanselleringer og utsettelser vil IKKE bli tillatt.

JEG HAR SENDT EN FORESPØRSEL MEN HAR IKKE HØRT NOE?

Vi prøver å svare på forespørsler så fort det lar seg gjøre men alltid innen 4-5 dager. Har det gått lengre enn det vennligst sjekk søppelkurv eller send oss en epost

MER INFORMASJON

Sjekk gjerne ut våre vilkår og betingelser for mer informasjon

SPØRSMÅL?

Har du noen spørsmål'? Skriv til oss her <3 om det er bestilling vennligst bruk bestillingsskjema.

Sjekk FAQ under om oss for ofte stilte spørsmål.

Takk for din melding, vi svarer så fort vi kan!

bottom of page