OUR HISTORY
_JPG.jpg)
"From dream to dessert – experience magical flavors"
My name is Marie, and I am the founder of Sucré – a passionate creation that has grown from my love for baking. Ever since I was little, I’ve been fascinated by exploring new flavors, techniques, and, most importantly, designs. I believe there are no limits to what you can create with a cake, as long as you let your imagination run free.
However, it wasn’t until the pandemic that I truly started exploring cupcake designs. On October 16th, 2020, I launched my Instagram account where I shared my creations. Orders quickly started coming in, and it didn’t take long before I got hooked. This gave me the courage to start dreaming about opening my own bakery.
But as many know, realizing a dream is not always easy. To improve my skills, I decided to take a pastry course while balancing family life and my growing cake business. It was a challenging time, and some things had to be put on hold. But now, I am back, more motivated and ready than ever to make cakes for everyone who wants something extra special.
Sucré is the result of my passion for cake art. My goal is to offer customers cakes and cupcakes that are both visually stunning and taste heavenly. I am proud to offer custom cakes for all types of celebrations and look forward to being part of your special moments.
Welcome to Sucré – where art and flavor meet.
- Marie Wiik Sande
FAQ
HAR DU EN PRISLISTE FOR KAKER?
Alle våre kaker er skreddersydd for å passe hvert arrangement og/eller spesifikke ønsker. Prisene varierer avhengig av kakestørrelse, antall nivåer, designkompleksitet, samling/levering osv. og vil bli gitt i første tilbud.
HVA TRENGER DU FOR Å VURDERE EN FORESPØRSEL OM KAKE?
Hvilket arrangement planlegger du? Dette kan bestemme porsjoner og kakestørrelse Hvor mange gjester har du som mål å mate, og/eller vil andre desserter også tilbys? Hvis kaken din skal være hoveddesserten, er det best å vurdere å servere større porsjonsstørrelser og øke kakestørrelsen for å imøtekomme alle gjester. Alternativt kan du velge en mindre kake hvis det blir andre desserter som tilbys. Vil du beholde noen etasjer eller spare litt kake til senere? Kaken din kan best nytes fersk i opptil 5 dager, oppbevart i en lufttett boks i kjøleskapet eller 2-3 måneder i fryseren.
HVOR LANG TID FØR MÅ JEG BESTILLE?
Kaker bestilles etter først-til-mølla-prinsippet. Derfor er det best å gi beskjed og betale depositumet for å låse inn datoen din så fort som mulig, spesielt ved bryllup, da vi mottar henvendelser inntil 1 år i forveien. For mindre kaker krever vi minimum 2 ukers varsel da dette gir nok tid til å diskutere, bekrefte og eventuelt bestille tilbehør.
HVOR MANGE SMAKER KAN JEG VELGE?
Vi har en smaksmeny du kan se på. Du kan velge opptil 1 smak per etasje fra vår meny
TILBYR DERE SMAKSPRØVER FOR BRYLLUP?
Ja det gjør vi! Men disse produseres/selges ved gjevne mellomrom gjennom året. Send oss gjerne en melding for å spørre når neste produksjon er!
HVILKEN GLASUR/FROSTING BRUKER DERE?
Alle kakene våres er lagd fra bunnen, frostingen vi bruker er Sveitsisk Marengs Smørkrem. Kaker som krever ekstra stabilitet vil også få et tynt lag med hvit sjokolade ganache
TILBYR DERE LEVERING?
Ja, levering kan ordnes mot en ekstra kostnad avhengig av sted, dette er også avhengig av tilgjengelighet.
KAN JEG HENTE KAKENE MINE SELV?
Kake henting er tilgjengelig fra vår produksjon i Fana, Bergen og må organiseres på forhånd. Når du har bestilt kaken din, vil all informasjon om henting, transport og oppbevaring bli sendt til deg. Adresse vil bli oppgitt når bestillingen din er bekreftet. Alle kaker er i ferdig eske og dekket for sikker og stabil transport. Med mindre vi tilbyr leveringstjenester, er alle kaker som har forlatt lokalene ikke lenger vårt ansvar. Det gis strengt tatt ingen refusjon for skader utenfor vår kontroll.
HVORDAN BURDE JEG TRANSPORTERE KAKEN MIN?
Kaker transporteres best på en flat overflate, for eksempel gulvet eller bagasjerommet på kjøretøyet, og klimaanlegget må alltid være på. Når du har fullført kakekjøpet vil du få tilsendt vår kake guide som inneholder detaljert veiledning om transport, oppbevaring og servering.
NÅR BURDE KAKEN SETTES UT FOR ARRANGEMENTET, OG FOR HVOR LENGE?
Alle kaker bør oppbevares i kjøleskapet. Men når det gjelder arrangementet/festen din kan du vise frem kaken ved romtemperatur. Det anbefales på det sterkeste at du oppbevarer kaken i kjøleskapet eller inne et rom med klimaanlegg så lenge som mulig før du viser det ut for alle gjestene dine å se, spesielt i de varmere månedene.
KAN DU "KOPIERE" ET KAKEDESIGN HVIS JEG SENDER DET TIL DEG?
Inspirasjonsbilder er helt velkommen for å få en idé om design, VI VIL IKKE kopiere andre sine kaker direkte av opphavsrettslige årsaker og personlige preferanser. Alle kaker vil derfor være skreddersydd og unike for hver kunde. Vi liker å beskrive designstilen vår som "intuitiv". Det betyr at vi kan koble til visse elementer og flyt av design for å oppnå et ønsket resultat eller estetikk.
HVA ER DINE KANSELLERINGSREGLER?
Depositum kan ikke refunderes. Inntil 3 uker før henting av ditt produkt vil utsettelse tillates (avhengig av tilgjengelighet).. Det vil imidlertid bli en administrasjonsavgift for at dette skal skje på 300kr. Innenfor 3 uker før produktenen skal hentes vil INGEN bestillinger bli godkjent for kanselleringer og utsettelser vil IKKE bli tillatt.
JEG HAR SENDT EN FORESPØRSEL MEN HAR IKKE HØRT NOE?
Vi prøver å svare på forespørsler så fort det lar seg gjøre men alltid innen 4-5 dager. Har det gått lengre enn det vennligst sjekk søppelkurv eller send oss en epost
MER INFORMASJON
Sjekk gjerne ut våre vilkår og betingelser for mer informasjon
